You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Ghana

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Accra. Når du går mod ankomstterminalen skal du forbi tolden, og vær forberedt på at få åbnet og undersøgt din kuffert. Det er ren rutine - også selvom du går igennem ”Nothing to declare”.

I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo. Hvis du skal bo i Accra, kører vi direkte hen til din værtsfamilie. Hvis du skal bo i en af de andre regioner i Ghana, overnatter du i Accra og næste morgen kører vi dig så videre.

Vores lokale personale i Ghana kender værtsfamilierne godt, og flere af dem har værtsfamilie i mange år. Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Hvis du bor i Accra vil vi dagen efter din ankomst tage vi dig med på en introduktionstur, hvor du får en rundvisning i nærområdet.

Skal du bo i Akuapem Hills eller Cape Coast, følger vi dig dagen efter din ankomst dertil, hvor du får din introduktionstur samme eftermiddag eller næste formiddag

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde.

Der er masser at opleve i Ghana – lige fra travle markeder til lækre strande som indbyder til afslapning. Ghana byder på regnskov, safari, pulserende storbyliv og nationalparker. Det er også nemt at smutte til nabolandene Togo eller Benin for et kort visit.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲