You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Delelejlighed
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Du kan som medicinstuderende rejse til Ghana i forbindelse med et praktikophold på dit studie. Her kan du arbejde sammen med kvalificerede læger på et stort hospital i Cape Coast.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med lokale læger på større hospital i Cape Coast. Lægerne er vant til at arbejde sammen med vestlige studerende, så du kan forvente at blive testet og lære af deres erfaringer.

Du kan forvente at se tilstande og diagnoser som er markant anderledes i Danmark, f.eks. malaria og tyfus på daglig basis.

Hospitalet har flere afdelinger og du kan således tage stilling til, om du vil arbejde på samme afdeling under hele dit praktikforløb eller om du vil rotere og derved opleve flere afdelinger.

Du er meget velkommen til at tage med på outreaches, hvor vi laver opsøgende, sundhedsfremmende arbejde i lokalsamfundet. Her kan lokale indbyggere få gratis sundhedsydelser, f.eks. sundhedstjek og malariatests.

Frivillige behandler lokale børn i Ghana

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Jeg vil uden tvivl anbefale dette projekt, hvis man ønsker erfaring og er i tvivl om sit studie.
Anna, frivillig
Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲