You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Fysioterapi i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Hospital
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores praktikophold inden for fysioterapi i Ghana bor og arbejder du i Cape Coast. Her kan du arbejde på et relativt moderne hospital, hvor du sammen med kvalificerede medarbejdere giver fysioterapi til patienter.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med uddannede, kvalificerede medarbejdere på dit praktiksted. Selv hospitalet har moderne faciliteter og nyt udstyr, skal du ikke forvente danske standarder.

Du skal forvente hovedsagligt at lære igennem observation og dialog, og det er op til de lokale fysioterapeuter at vurdere om og i så fald hvilke praktiske opgaver, du kan få.

På dit praktiksted får du en uddannet fysioterapeut som vejleder og sparringspartner. Vores lokale personale vil ligeledes give dig den bedst mulig støtte under hele dit praktikforløb.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲