You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Taleterapi i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering: Accra
 • Rolle: At hjælpe børn med sprog og udtale
 • Projekttype: Skole for handicappede børn
 • Krav: Mindst 2 års relevant uddannelse og evne til at tage initiativ
 • Indkvartering: Værtsfamilier
 • Priser: Fra 14.150 kr
 • Projektlængde: Fra 2 uger
 • Startdato: Fleksibel

Der bliver arbejdet frivilligt med taleterapi i Ghana

Vores taleterapiprojekt i Ghana foregår i hovedstaden Accra, hvor du arbejder på en skole for handicappede børn og unge.

Mange børn i Ghana har problemer med sprog og udtale. På grund af manglende viden og uddannelse inden for området har mange familier svært ved at få støtte og står ofte hjælpeløse tilbage.

Netop på grund af det store behov for talepædagoger og den manglende viden og uddannelse inden for faget, står vi og mangler kvalificerede frivillige som vil arbejde med taleterapi i Ghana. Du skal derfor have mindst to års relevant uddannelse for at kunne arbejde på dette projekt.

Det er ligeledes vigtigt, at du tager initiativ, og at du er interesseret i at lære nye teknikker og metoder i at arbejde med børn med flere handicap.

Din rolle på projektet

Du vil arbejde på New Horizon Special School, som for tiden ikke har en tilknyttet talepædagog, og som frivillig vil du derfor indgå i et team af omsorgspersonale der gør sit bedte for at give børnene den nødvendige støtte.

Din arbejdsdag vil variere men du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Øvelser med børnene i at forbedre og udvikle deres udtale,
 • Behovsvurdering af hvert barn,
 • Udvikling af mere effektiver systemer på arbejdspladsen,
 • Træning af personale efter behov,
 • Udvikling og bidrag til projektevalueringer som kan lette overleveringen mellem frivillige.

Vi forventer, at du er både fintfølende og fleksibel i dit samarbejde med det lokale personale.

New Horizon Special School har ret begrænsede ressourcer og personalet mangler både teoretisk og praktisk viden. Som frivillig vil du blive stillet over for store og spændende udfordringer som ikke har meget til fælles med Danmark.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden til at slappe af og hygge dig med de andre frivillige i området.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲