You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Accra
  • Rolle: At observere og eventuelt assistere lokale, professionelle ansatte og lære om diagnoser og behandlinger.
  • Projekttype: Hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på odontologi-projekt i Ghana

Vores odontologiprojekt foregår på et hospital i hovedstaden, Accra, hvor vi også har en række andre projekter. Her arbejder du på en odontologiafdeling, der beskæftiger sig med diagnoser og behandlinger af en bred vifte af tandproblemer samt mundsygdomme.

Du vil få god hjælp fra Projects Abroad under hele dit projektforløb. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse. Er du allerede uddannet inden for faget, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Din rolle på projektet

Din rolle på projektet afhænger af din erfaring. Frivillige uden relevant uddannelse vil altid observere de lokale tandlægers arbejde og lære igennem dialog. Vi opfordrer dig derfor til at stille spørgsmål og vise engagement.

Studerende og færdiguddannede tandlæger, tandplejere og lignende kan forvente en mere praktisk rolle på afdelingen.

Du arbejder altid fra mandag til fredag, og typisk 5-6 timer om dagen fra morgenstunden. Du har dermed altid fri i weekenden til at udforske mere af Ghana.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲