You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Obstetrik i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At observere og eventuelt assistere lokale jordemødre og opnå relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospital, outreach
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på obstetrik-projekt I Ghana

Vores obstetrikprojekter foregår på hospitaler i Dodowa Cape Coast, hvor vi også har en række andre projekter inden for Medicin & Sundhed. Du vil få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse. Er du allerede uddannet jordemoder, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillige uden uddannelse og erfaring vil udelukkende arbejde på hospital i Dodowa.

Er du startet på medicinstudiet og af sted i en ferie eller i et pratikophold kan du selv vælge om du vil arbejde i Dodowa eller i Cape Coast.

Færdiguddannede vil udelukkende arbejde på hospitalet i Cape Coast.
Din rolle og arbejdsplads vil afhænge af din baggrund. Frivillige uden relevant uddannelse og erfaring kan arbejde på barselsgang, børneafdelinger og afdelinger for familieplanlægning. Her kan du observere og eventuelt assistere ved mindre opgaver.

Frivillige og studerende med mindst 3 års uddannelse kan også arbejde på selve fødegangen og observere og eventuelt assistere ved fødsler.

Uanset hvor du arbejder vil du få et lærerigt ophold, både fagligt og kulturelt. Du vil opleve at arbejdet med gravide, fødende og nyfødte er markant anderledes end i Danmark. Det er en god idé at udveksle idéer og erfaringer med de andre frivillige og din projektkoordinator.

Alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed i Ghana hjælper to gange om ugen til på outreaches, hvor I sammen med lokalt sundhedsfagligt personale tager ud til en lokal skole, landsby, etc. for at give gratis sundhedsydelser som helbredsundersøgelser eller forebyggelse af sygdomme.

Du arbejder altid fra mandag til fredag, og typisk 5-6 timer om dagen fra morgenstunden. Du har dermed altid fri i weekenden til at udforske mere af Ghana.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲