You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Ghana

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At arbejde og observere på en række forskellige afdelinger og lære om faget fra læger og sygeplejersker.
  • Projekttype: Hospital, outreach
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 13.450 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores medicinske projekter foregår i Dodowa og Cape Coast. Her samarbejder vi med lokale undervisningshospital, hvor du kan arbejde på forskellige afdelinger, som f.eks. medicinske afsnit, gynækologi, røntgen, og børneafdelinger.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du lære en masse om medicin i Ghana.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt renser sår

Frivillige uden uddannelse og erfaring vil udelukkende arbejde på hospital i Dodowa.

Er du startet på medicinstudiet og af sted i en ferie eller i et pratikophold kan du selv vælge om du vil arbejde i Dodowa eller i Cape Coast.

Færdiguddannede vil udelukkende arbejde på hospitalet i Cape Coast.

Frivillige vil følge lokale læger og lære igennem observation og dialog. Det er altid de lokale læger som afgør om, og i så fald hvilke opgaver du skal have, og frivillige uden uddannelse eller erfaring vil altid observere.

Vi opfordrer alle frivillige og studerende til at vise initiativ og interesse for alle arbejdsopgaver – også hvis det indebærer rengøring og vasketøj. Det viser, at du er villig til at hjælpe og yde en indsats, og det gør positivt indtryk på det lokale personale på hospitalet.

Alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed i Ghana hjælper to gange om ugen til på outreaches, hvor I sammen med lokalt sundhedsfagligt personale tager ud til en lokal skole, landsby, etc. for at give gratis sundhedsydelser som helbredsundersøgelser eller forebyggelse af sygdomme.

Du arbejder altid fra mandag til fredag, og typisk 5-6 timer om dagen fra morgenstunden. Du har dermed altid fri i weekenden til at udforske mere af Ghana.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Jeg vil uden tvivl anbefale dette projekt, hvis man ønsker erfaring og er i tvivl om sit studie.
Anna, frivillig
Ghana Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲