You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Folkesundhed i Ghana

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Dodowa
  • Projekttype: Hospital og feltarbejde
  • Rolle: At lære om medicin og hjælpe med sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Vores projekt er placeret i udkanten af Accra, og har til formål at hjælpe lokalsamfundet ved at yde basal lægehjælp og hjælpe dem med adgang til sundhedsydelser.

Frivillig tilser ghanesisk kvinde på folkesundhedsprojektet

Dette er en enestående mulighed for at få indblik i en medicinsk hverdag og er rettet mod frivillige som sigter efter en karriere inden for denne folkesundhedsvidenskab. I løbet af din første uge vil du modtage træning i forskellige screenings- og prøveprocesser før du bliver involveret i det opsøgende arbejde i lokalområderne.

Det opsøgende arbejde vil finde sted på skoler, i landsbyer og i medborgerhuse, hvor du vil være med til at administrere basale sundhedstest, behandlinger af mindre skader og hudbehandlinger, malariatest og -behandling. Herudover vil du få mulighed for at vejlede forældre til små børn i forhold til sund kost, samt uddanne lokalsamfundets beboere i hygiejne og førstehjælp.

For bedst muligt at opleve hverdagen i Ghana, vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie. Her vil du smage det lokale mad, lære forskellige traditioner og opleve den lokale kultur.

I løbet af dit ophold vil du blive involveret i forskellige sociale aktiviteter inklusiv en udflugt til Cape Coast Castle og Kakum Rainforest Reserve, hvor du kan vandre gennem junglen og besøge baldakinerne.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲