You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Ghana

Oversigt
  • Placering: Accra, Akuapem Hills, og Cape Coast
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Ghana Barn poserer for kameraet i farverige Ghana

Ghana er et farvestrålende land på den afrikanske vestkyst. Ghana byder på smukke strande, storslåede savanner og frodige regnskove, og dets gæstfrie befolkning byder dig varmt velkommen. Det er ikke uden grund at Ghana i mange år har været et af de populæreste lande blandt vores frivillige.

Vi har projekter i Ghana for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Afrikanske traditioner kombineret med britisk indflydelse har skabt en spændende, moderne ghanesisk kultur: åben, musikalsk og forskelligartet. Selvom Ghana er et fattigt land har det i nyere tid tiltrukket kapital, og mange ghanesere vender tilbage fra udlandet med nye investeringer og ideer.

Hvis du vælger at arbejde frivilligt i Ghana bør du være forberedt på lidt af hvert, lige fra svigtende elektricitet og ustabil vandforsyning til at se fattige familier i deres fineste tøj på vej i kirker, musik alle vegne, banku og fufu til frokost. Ghana er et virvar af spændende indtryk, og du vil sandsynligvis blive overvældet igen og igen.

I weekenderne rejste jeg rundt i landet med de andre frivillige og så den mest fantastiske natur, badede i vandfald, lå i hængekøjer på stranden, var på jeep-safari og gik på hængebroer midt i regnskoven.
Katrine, frivillig

Projects Abroad i Ghana

Projects Abroad har projekter i hovedstaden, Accra, kystbyen, Cape Coast, tidligere centrum for Afrikas slavehandel og hjem for det tidligere danske slavefort samt i traditionelle, landlige Akuapem Hills som ligger et par timers kørsel fra hovedstaden, Accra.

Vi har lokale kontorer og medarbejdere i alle områder, så du kan roligt forvente støtte uanset hvor du arbejder. Alle vores frivillige i Ghana bor hos lokale værtsfamilier hvilket giver en unik mulighed for at komme tæt på det ghanesiske samfund og få et godt kendskab til Ghanas spændende kultur.

Oplev mere i Ghana!

Det smukke, grønne højland i Ghana

Når du har fri eller er færdig med dit projekt er der mange steder at besøge i Ghana. Du kan se slaveforter eller overnatte i Kakum-regnskovsreservatet, fodre vilde aber i Boebeng Monkey Village eller se elefanter i nationalparken Mole.

Ghana er nemt og billigt at rejse i. Offentlig transport kan bringe dig vidt omkring i Ghana, og hvis du har tid og lyst kan du hurtigt besøge en af vore andre destinationer, Togo, som er nabo til Ghana og et par timer væk i bus. Du har med andre ord særdeles gode muligheder for et vestafrikansk eventyr!

Projekter i Ghana

Juniorprojekter

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲