You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Filippinerne

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Mactan-Cebu International Airport (MCIA). Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Bogo City er 2,5 timers kørsel fra Cebu. Ankommer du sent om aftenen indkvarterer vi dig på hotel ved lufthavnen den første nat. Du vil derefter blive fulgt til Bogo City næste morgen. Ankommer du om dagen, kører vi dig til Bogo City med det samme.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie. Her kan du slappe af og få lidt at spise.

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier. Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag eller dagen efter tager vi dig med op introduktionstur i nærområdet. Ankommer du i weekenden, vil din introduktionstur foregå om mandagen. Vi vil sørge for at du får kontakt til andre frivillige, som du kan tilbringe weekenden sammen med og vores lokale personale følger op på, at du er faldet godt til.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af tidspunktet besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Ellers venter vi til næste morgen. På projektet arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet.

Samme dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportudgifter til og fra arbejde hver dag. Du bestemmer selv om du vil starte på dit projekt samme dag eller vente til dagen efter.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲