You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Filippinerne

Oversigt
  • placering: Bogo City og San Remigio
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Map of Filippinerne Solopgang i Filippinerne

Med over 7000 øer som adskiller sig både geografisk og kulturelt fra det asiatiske kontinent samt en historie med spansk koloniherredømme er Filippinerne et interessant alternativ til vores øvrige destinationer i Asien.

Lokal kvinde sælger frugt på marked i Filippinerne

Vi har projekter i filippinerne for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Filippinerne

Vi arbejder i Bogo City og San Remigio, som ligger i den nordlige del af Cebu. Der bor mere end 90.000 indbyggere i Bogo City og omkring 58.000 i San Remigio.

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier, og vi forsøger så vidt muligt at indkvartere mindst to frivillige sammen hos en værtsfamilie.

I weekenderne opfordrede PA-medarbejderne altid de frivillige til at rejse rundt i landet og opleve det. Jeg rejste i 3 af mine weekender med en stor gruppe af de andre frivillige. Det blev til sightseeing i storbyen Cebu City og resortophold på de to smukke øer; Malapascua og Bohol. Jeg fik snorklet blandt koraler og smukke saltvandsfisk – det var virkelig en fed oplevelse!
Vinojan, frivillig

Hos din værtsfamilie vil du lære mere om den lokale kultur, traditioner og skikke. Glæd dig til at smage på den lokale mad og lære filippinske gloser.

Mere end frivilligt arbejde

Børn løber på stranden i solnedgang

Filippinerne ligger i vestlige Stillehav, og de nærmeste naboer er Taiwan mod nord, Vietnam mod vest, og Borneo mod syd. Det øvrige Sydøstasien er kun det en kort flyvetur væk, og det gør Filippinerne til et oplagt startsted for en tur rundt i Asien.

Cebu City er også værd at udforske. Påvirkningen fra det spanske kolonistyre er stadig tydelig, og der afholdes hvert år festivaller, optog og gadefester med tydelig præg af gammel spansk kultur. Derudover kan du besøge gamle bydele, moderne shoppingcentre, eller historiske steder fra kolonitiden.

Filippinerne byder også på hvide sandstrande og blåt havvand som er velegnet til dykning og snorkleture. Filippinerne er også ideelt til ø-hop og vores lokale personale kan hjælpe dig med at finde de bedste øer at besøge!

Projekter i Filippinerne

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲