You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Fiji

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nadi og Latouka
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe: 6-12 år
  • Antal: 25-40
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Fiji flytter flere og flere indbyggere til byerne, og gode engelskkundskaber er essentielt for et godt job, både inden for den voksende turistindustri og i andre områder inden for forretningslivet.

Vi samarbejder med skoler i Nadi og Lautoka og i de omkringliggende mindre byer og landsbyer. Uddannelse er ikke obligatorisk på Fiji, men 99% af alle børn i landet går i skole, som er gratis de første otte år. Selvom engelsk er et af Fijis officielle sprog, taler de fleste lokale børn fiji eller fiji-hindu hjemme.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillig underviser fijianske skoleelever

Du arbejder som hjælpelærer for de lokale lærere på skolen. Sammen underviser I klasser i engelsk samt matematik, fysik og idræt.

Der er typisk 25-40 elever i en klasse, og de er i alderen 6-12 år. Igennem nye indlæringsmetoder, lege, sange og spil kan du forbedre børnenes lyst til at lære sproget. Du kan også lave individuel undervisning idet du kan være engelsktutor for elever.

Du kan arbejde med det nye PEMAC program. PEMAC står for Physical Education (idræt), Music and Arts and Crafts, og foregår på folkeskoler og gymnasier. Du har dermed god mulighed for at undervise i idræt også, hvis du har lyst.

Du vil arbejde i et formelt undervisningsmiljø, så du skal følge Fijis Undervisningsministeriums regler om påklædning. Det sender vi dig mere information om under forberedelsesprocessen.

Du kan låne undervisningsmaterialer på det lokale Projects Abroad kontor, og der afholdes regelmæssigt workshops for vores frivillige, hvor de kan diskutere idéer, problemstillinger og undervisning generelt. Du får også tilknyttet en undervisningskoordinator, som du kan sparre med løbende.

Det var en stor glæde og oplevelse for mig at undervise de fijianske børn. Mange af dem kom fra familier med meget lav indkomst men ikke desto mindre mødte de dagligt op fulde af liv, glæde og nysgerrighed efter at lære og dygtiggøre sig.
Anna, frivillig
Fiji Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲