You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Fiji

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Nadi International Airport. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du kan slappe af og pakke ud indtil vi henter dig igen lidt senere.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag eller næste morgen tager vi dig med på introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Som frivillig på naturbevaringsprojektet bor du sammen med de andre frivillige i et fælleshus i Pacific Harbour som ligger 3 timers kørsel fra Nadi. Hvis du ankommer til Nadi om natten eller om formiddagen, tager vi dig med bus til Pacific Harbour samme dag. Hvis du ankommer om eftermiddagen eller om aftenen vil du tilbringe natten hos en lokal værtsfamilie og så køre til Pacific Harbour dagen efter.

Når du er ankommet til Pacific Harbour vil du få en introduktionstur til området, aflevere din bagage på dit værelse, og ellers blive introduceret til hajprojektet. Vi har kontor i samme bygning som du bor, så personalet er altid tilgængeligt og nemt at få fat på.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲