You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Fiji

Oversigt
  • Placering: Nadi, Pacific Harbour
  • ProjektLængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier, delt hus for frivillige på Natur & Miljøprojektet

Klik her for at vælge projekt

Map of Fiji Paradisstrand i Fiji

Fiji er blevet verdensberømt for sine hvide sandstrande og sit krystalklare, rolige og turkisblå vand, selvom dets frodige indre, der er pænt udsmykket med udslukte vulkaner og store vandfald, bestemt også er værd at udforske.

Udover de smukke omgivelser udgøres Fijis charme af øernes afslappede, venlige og imødekommende folk, som vil inspirere dig lige så meget, hvis ikke mere end de idylliske solnedgange. Folket er en god blanding af indfødte, efterkommere af handlende kinesere og europæiske opdagelsesrejsende samt kolonister.

Mange rejsende ankommer i Nadis internationale lufthavn før de fanger en båd eller et fly til deres valg af en af landets paradis-øer, og når derfor aldrig at se den del af Fiji, som har brug for hjælp.

Projects Abroad i Fiji

Projects Abroad har kontor og projekter på den største ø, Viti Levu, hvilken normalt refereres til som ”hovedlandet” af Fijis indbyggere på de hundreder af mindre øer. Det er de fattige områder af Fijis større byer, som har mest brug for frivilliges hjælp, og vores projekter er placeret i og omkring byen Nadi på vestkysten af øen. Vores hajprojekt foregår dog i Pacific Harbour på den sydlige kyst.

Vi valgte at tage en uges ferie hvor vi så nogle af de øer der lå længst væk og til sidst i vores ophold tog vi vores anden uge hvor vi blev ”hjemme” og oplevede en masse fx at springe i faldskærm, hvilket var en af de vildeste oplevelser i mit liv!
Sarah, frivillig

Oplev mere!

Det smukke men skrøbelig marineliv i Stillehavet

Som frivillig er du forkælet med et utal af eksotiske rejsemuligheder, både i weekender og efter endt projekt. Tag for eksempel på en weekendtur til Viti Levu, hvor du kan trekke i bjergtagende landskaber, eller gå på jagt efter den perfekte strand.

Landets øer har aldrig været bedre tilgængelige selv for dem med begrænset budget, så pak solhat, hængekøje og en god bog under armen og begiv dig ud i paradiset.

Projekter i Fiji

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for VoksenPlus i Fiji

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲