You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Europa

Bliv frivillig i Europa

Som frivillig i med Projects Abroad i Europa har du mulighed for at opleve en ny side af Europa, som du sandsynligvis ikke er vant til at opleve. Vi har projekter i Italien og Rumænien, og du kan således hjælpe med at tage imod flygtninge i Italien eller f.eks. arbejde med journalistik i Rumænien.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Europa

Gammel mand fra en landsby

Vi arbejder i Italien og Rumænien. Vi har forskellige projekter og valget afhænger af dine præferencer: fra at undervise børn i engelsk til humanitære projekter i centre for handicappede; fra praktikophold inden for journalistik til et arkæologiprojekt; fra dyrepasning i en stor hundekennel til flygtningeprojekt.

Blandt de mange projekter kan du vælge netop det/dem ud, der interesserer dig mest og hvor du føler du bedst kan gøre en indsats.

Oplev mere som frivillig i Europa

Moldoviske piger i traditionelle klæder

Under dit ophold som frivillig i Italien og Rumænien, vil du også have tid til at rejse. Da du har fri i alle weekender, vil du her have mulighed for at udforske det land du befinder dig i – og/eller de omkringliggende lande.

Begge lande har rigeligt at byde på, og risikoen for at kede sig skulle med andre ord være minimal!

Frivilligt arbejde i Europa er en mulighed for at tilbyde et værdifuldt bidrag og på samme tid til at udvikle sig i både fagligt og personligt. Mens din indsats og dine færdigheder er værdsat, vil du hurtigt indse den enorme rigdom, som du vil modtage til gengæld.

Du vil være gæst i en lokal værtsfamilie, og du vil udveksle livssyn og perspektiver med lokale samtidig med du får nye venner og tilegner dig nye færdigheder. Du vil på den måde lære om Europas diversitet på en helt ny måde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲