You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Etiopien

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Etiopien

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Vores frivillige arbejde for unge i Etiopien er en kombination af humanitært og praktisk arbejde. Du vil hjælpe til i en daginstitution i hovedstaden Addis Abeba.

Du kan forvente, at tiden deles op således, at du tilbringer noget tid sammen med børnene, hvor du er med til at undervise, lege, spille, male, dyrke sport og generelt give børnene en masse omsorg og opmærksomhed sammen med din gruppe af jævnaldrende, entusiatiske frivillige fra hele verden.

Hjælp med at forbedre børns fysiske rammer

Det praktiske arbejde vil bestå i at hjælpe med at renovere skoler eller daginstitutioner. Det kan for eksempel være ved at male, bygge en legeplads eller anlægge en have. Både det faste personale og børnene vil nyde godt dine frivillige hænder, både imens du er der, men også længe efter du er rejst tilbage til Danmark.

Frivillig på ungdomsprojekt fra Projects Abroad og etiopiske børn i Addis Ababa

Bo med andre unge frivillige

Frivillige bor sammen hos værtsfamilier eller på værelser på selve projektet. Du vil hele tiden være i nærheden af kvalificeret personale, og vi står altid klar til at hjælpe dig, med hvad du må have brug for.

I weekenden kan du sammen med dine medfrivillige og vores lokale ansatte smutte en tur ud af Addis og besøge Entoto-bjerget, eller du kan slappe af med dine nye venner ved en af de varme kilder.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲