You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Amharisk sprogkursus i Etiopien

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Få et dybere kendskab til Etiopiens spændende kultur igennem et amharickursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den etiopiske dagligdag.

Amharisk i Etiopien

Du kan vælge at have et intensivt sprogkursus, eller du kan vælge sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Vores sprogkursus starter fra 1 uge, og du vælger selv længden af dit ophold. Vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sproglektioner samtidig med hovedprojekt

Du kan få et bedre kendskab til Etiopien ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit hovedprojekt. Disse sprogkurser er følgelig lagt i den fritid, du har fra dit hovedprojekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Amharisk i Etiopien

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning.

De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt. Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer. 

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du sideløbende med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲