You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport i Etiopien

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Addis Ababa
  • Rolle: At undervise børn og unge i idræt
  • Aldersgruppe: 11-16 år
  • Antal: 45
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig laver strækøvelser med børn på sportsprojekt i Etiopien

Etiopien er berømt for dets atleter i verdensklasse. Du kan arbejde på et sportsprojekt som foregår i hovedstaden, Addis Ababa, hvor vi samarbejder med skoler og en lokal atletikklub.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

De mest brugte sprog i Etiopien er amharic og engelsk, men amharic er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Projektets fokus er især på skolesport. Du underviser 11-16 årige børn i en række forskellige sportsgrene, hvoraf de mest populære sportsgrene i Etiopien er aerobic, atletik, basketball, fodbold og volleyball.

Frivillig og ung dreng spiller basketball i Addis Ababa

Du vil få en lokal koordinator. Afhængigt af dine interesser og evner, kan du assistere og hjælpe det lokale personale eller undervise dine egne hold. Du starter som hjælpelærer, men det kan være at du med tiden får større ansvar.

Frivillige kan vælge at kombinere atletik og skolesport ved at træne i en lokal atletikklub et par morgener om ugen, og derefter undervise børn på en lokal skole i forskellige former for sportsgrene.

I atletikklubben arbejder du et par gange om ugen, hvor du kan træne langdistanceløb sammen med en af de 20 atleter. Under løbetræningen vil du kunne betragte Addis’ smukke landskab, så det bliver bestemt ikke en kedelig tur. Du vil efterfølgende tage på arbejde på en lokal skole, hvor du hjælper med idrætsundervisning. Vi arrangerer dette efter henvendelse, så giv os gerne besked i god tid, hvis det har interesse.

Ved at undervise børn og unge i idræt hjælper du dem med at få en aktiv hverdag. Derudover skaber sport et sundt forhold til konkurrence ligesom at det skaber sammenhold blandt holdkammerater.

OBS: Dette projekt er ikke tilgængeligt i juli-september på grund af skoleferie.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲