You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Etiopien

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Addis Ababa
  • Din rolle: At assistere kvalificerede medarbejdere på hjemmebesøg hos patienter
  • PROJEKTTYPE: NGO
  • kRav: Du skal have mindst 3 års uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 17.550 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Fysioterapiprojekt i Etiopien

Abeba. Her kan patienter og pårørende få råd og vejledning om sundhedsfaglige emner. Der er også forskellige uddannelsestilbud til HIV-ramte familier.

Projektet er meget progressivt, og det har til formål at øge etiopiernes viden om og forståelse af sygdommen, samt yde praktisk fysioterapeutisk hjælp til uhelbredeligt syge børn.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du skal have gennemført 3 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

De mest brugte sprog i Etiopien er amharic og engelsk, men amharic er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

I løbet af din arbejdsdag vil du sædvanligvis starte med hjemmebesøg hos patienterne. Her vil du behandle patienter med følgevirkninger af sygdomme. Du vil også hjælpe med at udføre og forklare simple øvelser for pårørende, som de selv vil kunne udføre i hjemmet indtil dit næste besøg.

Om eftermiddagen vil du lave workshops med lokale fysioterapeuter, hvor du kan give din viden og erfaring videre. Med denne erfaringsudveksling kan du rejse hjem i tryg vished om, at du har gjort en virkelig indsats med langsigtet virkning for projektet og de mennesker, der behandles.

Den erfaring du får ved at deltage i vores fysioterapiprojekt vil hjælpe dig til at forstå, hvor vigtige sundhedsprojekter baseret i lokalsamfundet er, samt give dig praktisk erfaring med fysioterapi.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲