You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Etiopien

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Addis Abeba
  • Din rolle: At få værdifuld erfaring ved at arbejde sammen med lokale læger
  • PROJEKTTYPE: Privatklinik
  • kRav: Du skal have mindst 4 års uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 17.550 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på medicinsk projekt i Etiopien

I Etiopien samarbejder vi med Sante Medical Centre, som en privatklinik i hovedstaden, Addis Ababa. Her arbejder du sammen med lokale læger.

Du skal have gennemført mindst 4 års studier for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende, som vil af sted i løbet af en pause fra studierne, som er på udkig efter et praktikophold i udlandet eller for professionelle.

Faciliteterne på hospitalerne og klinikker i Etiopien er basale, og behandlingerne der udføres vil ikke altid være af samme standard, som vi forventer herhjemme. Du må derfor forvente nogle ganske andre forhold og sygdomme, der er sjældne i den vestlige verden. Til gengæld venter der dig en fascinerende og lærerig oplevelse!

De mest brugte sprog i Etiopien er amharic og engelsk, men amharic er klart mest dominerende i lokalsamfundet. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Du vil arbejde på Sante Medical Centre. Det er en privatklinik, som blev startet af en lokal læge i 2006.

Du skal have gennemført 4 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende på praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil arbejde sammen med uddannede læger, men ellers skal du ikke forvente vestlige standarder. Her kan du opleve forskellige fag, f.eks.behandlinger inden for hæmodialyse og HIV/AIDS.

Alt afhængigt af antallet af frivillige på projektet, kan vi arrangere outreaches.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ethiopia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲