You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Etiopien

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Addis Ababa
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Etiopien Børn fra en stamme I Etiopien

Etiopien ligger i det østlige Afrika, og er et fascinerende land. Landet er på størrelse med Frankrig og Spanien tilsammen, og byder besøgende velkommen med spektakulære landskaber, frodige egne og snedækkede bjergtoppe. Etiopien har meget mere at byde på end de triste tørkeramte områder, vi ofte har set billeder fra.

Frivillig maler gyngestativ I Etiopien

Vi har projekter i Etiopien for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Etiopien

Vi arbejder i hovedstaden, Addis Ababa, som ligger i midten af Etiopien og i 2400 m højde. Den høje beliggenhed giver byen et behageligt klima med varme dage og kølige nætter.

Addis Abeba er et storby med vokseværk, og du kan glæde dig til at opleve hvordan elementer fra det gamle og nye Etiopien bindes sammen. Alle vores projekter foregår i området, og frivillige bor hos lokale værtsfamilier, som ser frem til at introducere dig for den lokale kultur.

En gruppe børn foran deres skole i Etiopien

Oplev Etiopien!

Du har altid fri i weekenden, så der vil være rig mulighed for at opleve det smukke land i Østafrika. Glæd dig til at se mudderhytter side om side med fashionable hoteller, indbyggere på æselryg eller i firhjulstrækkere og en masse andre fascinerende kontraster. Addis Abeba har rigeligt at byde på, lige fra nogle af de bedste museer i Afrika til lækre restauranter til spændende markedspladser.

Når du er færdig med dit frivillige og måske har mere tid at rejse rundt i, kan du for eksempel rejse til Lalibela, som er et yndet mål for pilgrimsrejser. Her kan du opleve kirker strøet ud over klipper i 2630 m, og på grund af den afsides beliggenhed vil du opleve det som en rejse tilbage i tiden.

Med Etiopiens fantastiske historie vil du ikke komme til at kede dig, når du rejser rundt. Infrastrukturen er flere steder meget basal, så forvent ikke meget luksus. Etiopierne er meget venlige, gæstfrie og nysgerrige, så glæd dig til at blive budt velkommen.

Projekter i Etiopien

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲