You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Ecuador

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Ecuador

  • Placering: San Cristobal
  • Projekttype: Børnehave
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og lavpraktiske opgaver i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Fælleshus

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Ungdomsfrivillige på udflugt på Galapagos

Har du lyst til at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet i nogle af de absolut smukkeste og mest unikke omgivelser i verden?

Galapagos-øerne er verdensberømte for deres smukke natur og fascinerende dyreliv. Øerne ligger godt 1000 km vest for Ecuador, så det er en lang rejse, men på alle måder rejsen værd!

På vores ungdomsprojekt inden for Humanitært arbejde & Lokalsamfund arbejder du sammen med en gruppe af jævnaldrende frivillige unge fra hele verden. I arbejder i lokale børnehaver, hvor I især vil hjælpe det lokale personale med at lave sjove undervisningsaktiviteter for børnene.

Takket være de frivillige på vores ungdomsprojekt kan hvert barn få mere individuel opmærksomhed og støtte, og der er virkelig mulighed for at rykke sig langt for det enkelte barn.

Udover at arbejde med børnene hjælper du og dine medfrivillige også til med at forbedre de fysiske rammer. Det kan f.eks, være ved at male klasseværelser eller at samle skrald på stranden.

Bo med andre unge frivillige

Et ungdomsprojekt på Galapagos giver dig en fremragende mulighed for at lære spansk eller øve dine gloser. Du bor sammen med andre frivillige i et fælleshus, så glæd dig til at øve dig lige fra ankomsten.

Vi har lokalt personale til at hjælpe de unge frivillige på projektet døgnet rundt, så du er i trygge rammer, mens du udforsker en fremmed kultur og får nye venner. Vi arrangerer forskellige sociale aktiviteter og en weekendtur, så du netop får oplevet mest muligt i løbet af dine to uger på Galapagos.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲