You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Ecuador

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: San Cristobal, Galapagos
  • Projekttype: Skoler, Projects Abroads engelskprogram
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Krav: Du skal kunne tale mindst et basalt spansk
  • Aldersgruppe: 5-15 år
  • Antal: 15-25 elever
  • Indkvartering: Fælleshus
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Der er et stigende ønske blandt Ecuadors unge om at lære engelsk, og det at kunne tale engelsk er en vigtig forudsætning for at få et job.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Du behøver ikke at kunne tale flydende spansk, men det er en fordel at kunne lidt gloser. Du kan eventuelt overveje at supplere dit projekt med et spanskkursus.

Din rolle på projektet

Frivillige på undervisningsprojekt på Galapagos renoverer legeplads

Frivillige arbejder først og fremmest på Projects Abroads eget engelskprogram, hvor børn og unge i alderen 6-16 år kan få gratis engelskundervisning om eftermiddagen. Her er arbejdstiden typisk kl. 14-20.

Fokus er hovedsagligt på samtaleengelsk, korrekt udtale og sætningsopbygning. Det er de frivillige som står for undervisningen, og vores lokale personale støtter op, når der er behov for det.

Du kan også vælge at arbejde på lokale skoler. Her starter du som undervisningsassistent og hjælper læreren med at gennemføre undervisningen. Du underviser typisk elever i alderen 5-16 år og der er ofte 15-25 elever i hver klasse.

Frivillige arbejder på skolerne om formiddagen. Her arbejder sammen med lokale lærere. Du kan i høj grad bidrage til at forbedre elevernes udtale og på den måde være med til at udvikle de unges sproglige og sociale selvtillid.

Jeg har sat mit aftryk på lokalsamfundet og jeg håber at det vil vare ved. Jeg håber at de kommende frivillige vil fortsætte med at gøre fremskridt. Børnene fortjener det, og det gør samfundet også.
Anders, frivillig

Frivillig på undervisningsprojekt på Galapagos

Efterhånden som du lærer eleverne bedre at kende og udvikler egne undervisningskompetencer, får du mulighed for at tage mere ansvar.

Det er ligeledes muligt for frivillige at tilbringe eftermiddage med 14-17-årige unge, hvor der fokuseres på forskellige aktiviteter i lokalsamfundet for at de unge kan lære at bruge deres fritid til noget nyttigt.

Hvis du er interesseret i en længere arbejdsdag, må du hellere end gerne arbejde på både skoler og vores engelskprogram.

Frivillige som taler godt spansk kan undervise i andre fag udover engelsk, f.eks. matematik, fysik og IT. Det er også muligt at undervise i tysk og fransk, hvis du har mod på det.

Der er en længere skoleferie i marts og april, hvor vi i stedet arrangerer sommerskole for børn i alderen 3-11 år. Her underviser vi i engelsk og idræt, f.eks. svømning, basketball og fodbold.

Ecuador Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲