You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Ecuador

Oversigt
  • Placering: San Cristobal
  • Rolle: At træne børn og unge i forskellige sportsgrene
  • Aldersgruppe: 8-16 år
  • Antal: 12-15
  • Krav: Ingen, men det er en klar fordel at kunne tale lidt spansk.
  • Indkvartering: Fælleshus
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Sport er ret populært i Ecuador og du kan som frivillig være med til at give børn og unge en chance for at udfolde deres interesse for sport. Mange børn og unge i Ecuador ønsker at deltage i forskellige sportsaktiviteter, men mulighederne er desværre begrænsede fordi ressourcerne er få.

På vores sportsprojekt giver vi børn og unge mulighed for at deltage i sportsaktiviteter som de ellers ikke har adgang til. De får dermed mulighed for at røre sig imens de har det sjovt sammen med deres kammerater. Derudover er sport med til at skabe sammenhold, holdånd, konkurrence og entusiasme blandt børnene.

Projects Abroad samarbejder med en række sportsklubber om at give gratis sportsaktiviteter til børn, unge, og voksne. Der er især interesse for fodbold og basketball, men også zumba og taekwondo er stadigt mere populære aktiviteter, som også voksne deltager i.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus.

Din rolle på projektet

Du arbejder som assistent for en lokal træner, og sammen planlægger I træningen af børnene. Der er som regel omkring 12 børn i hver gruppe opdelt efter alder og niveau. Der er også meget fokus på deltagelse og på at have det sjovt.

Frivillige træner typisk børn og unge i basketball, fodbold og taekwondo. Derudover er du med til at planlægge træning som forbedrer børnenes generelle fysik, teknik og holdforståelse.

Frivillig spiller basket med lokale skoleelever

Du arbejder om eftermiddagen, og børnene er delt op i mindre grupper, så du bør være forberedt på at arbejde med grupper af børn hvor der er stor forskel på evner og niveau.

Børnene i sportsklubberne er meget passionerede omkring deres sport, og din vigtigste rolle er derfor at børnene bliver ved med at have det sjovt imens de udvikler sig. Som frivillig vil du blive bemærket og børnene vil være ekstra opmærksomme på dig, og det bør du udnytte til at gøre hver træning så sjov og lærerig som muligt.

De lokale trænere taler ikke engelsk, så du bør lære et basalt spansk før du begynder på dette projekt. Til gengæld behøver du ikke at have trænererfaring – det vigtigste er at du elsker sport, og at du gerne vil lære fra dig.

Sportsprojekter foregår om eftermiddagen, og du kan kombinere det med et humanitært eller undervisningsprojekt for at have mere arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲