You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Ecuador

Ankomst til destinationen

Du bedes ankomme til San Cristobal Island Lufthavn, som ligger ved Puerto Baquerizo Moreno og kun 5 minutter fra vores lokale kontor.

I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Galapagos-øerne er en nationalpark, og det er en ganske unik oplevelse at bo og arbejde i området. De lokale myndigheder kræver at frivillige under 18 år betaler et indrejsegebyr på 100 USD for at få afgang til Galapagos. Pengene går til beskyttelse og bevaring af Galapagos. 

Alle frivillige skal desuden betale 20 USD til immigration ved ankomst.

Når vi har hentet dig i lufthavnen, kører vi dig hen til din værtsfamilie, hvor du får mulighed for at pakke ud og slappe lidt af.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Værtsfamilierne taler spansk. Enkelte familiemedlemmer taler en smule engelsk, men du bør ikke forvente at de taler flydende engelsk. De forventer ikke at de frivillige taler spansk, og de er vant til at kommunikere med få ord og mange fagter. Du vil blive modtaget med åbne arme uanset hvad.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og giver dig en introduktion til dine nye omgivelser. Ankommer du i en weekend, vil introduktionsturen foregå om mandagen. På din introduktionstur får du en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Samme dag eller den næste arbejdsdag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Du vil typisk starte på dit arbejde den efterfølgende dag.

Puerto Baquerizo Moreno er en ret lille by, og frivillige bor i gåafstand til projektet. Foretrækker du at bruge offentlig transport til og fra arbejde, dækker du selv udgifterne til dette.

Projects Abroads lokale kontor ligger midt i byen og er åbent fra mandag til fredag, kl. 9-17. Du vil altid kunne kontakte vores lokale personale døgnet rundt.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Du ankommer til San Cristobal, hvor vi henter dig i lufthavnen og kører dig til et fælleshus, som du deler med de øvrige frivillige på Natur & Miljøprojektet på Galapagos. Vi sørger selvfølgelig for at du får tre måltider om dagen, og at du og de andre frivillige har transport til og fra projektet hver dag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲