You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Ecuador

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: San Cristobal på Galapagos
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver
  • Aldersgruppe: 3-5 år
  • Antal: 15-30
  • Indkvartering: Fælleshus
  • Priser: Fra 12.400 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Du kan bruge din værdifulde tid og energi på at gøre tilværelsen lidt sjovere for børn i Ecuador. Som ulandsfrivillig på et humanitært projekt kan du arbejde med børn i børnehaver på Galapagos.

Det er vigtigt at de nuværende indbyggere og den kommende generation får de bedst mulige kompetencer for at de har bedre jobmuligheder fremover - især i den lukrative turistbranche. Vi støtter denne indsats igennem vores projekter.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Frivilligt arbejde med børn i Ecuador

Frivillig leger med de lokale børn på humanitært projekt

Du bliver en del af et team af frivillige på øen, San Cristobal. Sammen vil I støtte det lokale personale i det daglige arbejde med børnene hvad enten det er at lege, spille, undervisning eller blot drage omsorg for børnene.

Børnene i børnehaverne er i alderen 3-5 år, og her hjælper du med basal undervisning i for eksempel alfabetet og talrækken. Vi opfordrer vores frivillige til vise initiativ i aktiviteterne, øve engelsk med børnene, og generelt give børnene en masse positiv opmærksomhed og en mere struktureret hverdag, så deres personlige udvikling styrkes.

Det var vildt fedt at få lov til at gøre noget og virkelig føle man har indflydelse. Det var de ansatte dernede rigtig gode til at give os. De stolede på det vi lavede og havde tillid til, at børnene kunne overlades til os.
Linette, frivillig

Frivillig familie renoverer skole på Galapagos

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Ecuador har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Ecuador. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder, at i stedet for at arbejde på børnehjem i Ecuador, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

Ecuador Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲