You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for VoksenPlus (50+år)

Oversigt
Projektoversigt

Naturbevaring & Lokalsamfund i Ecuador

Sommer
2 uger
  • Søndag 03. november 2019 - Lørdag 16. november 2019

  • Placering: San Cristobal
  • Rolle: At hjælpe med naturbeskyttelsesaktiviteter og lavpraktiske opgaver
  • Indkvartering: Fælleshus

Kæmpeskildpadder på naturbevaringsprojekt i Ecuador

På dette projekt kan du kombinere din kærlighed for naturen med bæredygtigt og givende arbejde i lokalsamfundet i San Cristobal på Galapagos i Ecuador.

Projektet varer i 2 uger, og sammen med resten af gruppen af frivillige fra hele verden arbejder du dels med naturbevaring og dels med lokale børn og unge i lokalsamfundet.

Dette spændende projekt henvender sig hovedsagligt til modne frivillige, som gerne vil arbejde sammen med en fast gruppe.

Frivilligt arbejde med naturbevaring

Galapagos er om noget kendt for sin smukke natur og unikke biodiversitet. Charles Darwin kaldte øerne ”himmerige på jorden”, og vi forstå sandeligt godt hvorfor! Frivillige arbejder i Galapagos Nationalpark, hvor I hjælper til på vores faste Natur & Miljøprojekt.

Frivillige hjælper f.eks. til med at fjerne invasive arter og genoplante oprindelige arter for netop at bevare og styrke den unikke biodiversitet. I hjælper også til med at monitorere fauna i nationalparken ligesom at I hjælper til med at samle affald fra stranden. 

Forebyggelse er et vigtigt element i beskyttelse af miljøet, så frivillige kan også hjælpe til med at forberede workshops om miljø og klima for lokale indbyggere i området. 

Frivilligt arbejde i lokalsamfundet

Vi hjælper også til i lokalsamfundet, og på dette projekt vil frivillige f.eks. være med til at renovere og male klasselokaler, vedligeholde legepladser og dekorere mure i skolegårde.

På dette gruppeprojekt har vi fastlagt et 2 ugers program, som sikrer, at du og din gruppe får det optimale ud af jeres ophold på Galapagos, både igennem frivilligt arbejde og kulturelle oplevelser. 

Vi har således arrangeret forskellige fritidsaktiviteter såsom besøg til en eller to af de andre øer i øgruppen, og en rundtur til nogle af Galapagos’ mest fascinerede steder.

Indbyggerne taler spansk, og dette projekt er således velegnet til at øve eller lære lidt spansk, idet du indkvarteres hos en lokal værtsfamilie.

Hvad er Gruppeprojekter for VoksenPlus?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲