You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Ecuador - Galapagos

Oversigt
  • Placering: San Cristobal
  • ProjektLængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Fælleshus og evt. værtsfamilie

Klik her for at vælge projekt

Ecuador Sæl tager sig en lur på en bænk på Galapagos

Ecuador er Sydamerikas næstmindste land og ligger i den nordvestlige del af det sydamerikanske kontinent. På trods af landets størrelse finder du her både snedækkede bjergtoppe, hvide sandstrande og tropisk regnskov.

I slutningen af 1990’erne oplevede Ecuador en større finansiel krise på grund af en række naturkatastrofer og stigende oliepriser. Det går nu bedre for den ecuadorianske økonomi, men der er stadig en tredjedel af befolkningen, som lever under fattigdomsgrænsen. Ikke desto mindre er den ecuadorianske befolkning kendt for dens gæstfrihed.

Projects Abroad i Ecuador

Projects Abroads projekter på Galapagos-øerne giver dig en enestående mulighed for at arbejde som ulandsfrivillig i fantastiske naturomgivelser. Du kommer til at stifte bekendtskab med både et uovertruffent planterige og øernes gæstfrie indbyggere. Vores projekter er baseret i byen Puerto Baquerizo Moreno, som er hovedbyen på øen San Christobal. Galapagos-øerne er generelt kendt som et Naturens Himmerige, og vores frivillige hjælper med at bevare øernes unikke økosystem.

Oplev mere!

Frivillig maler på en ‘dirty day’ i Ecuador

Som frivillig kan du i din fritid kan du tage på ø-hop på de forskellige øer og for eksempel besøge Charles Darwin Research Station. Du kan også tage en tur til fastlandet; der er relativt kort imellem de større byer og turistattraktionerne. Du kan snorkle, dykke, svømme, studere dyrelivet eller tage på vandretur på en vulkan.

Vores frivillige arbejder typisk mandag til fredag, og der vil således være masser at tid i weekenderne til at udforske Ecuador yderligere på egen hånd eller med de andre frivillige.

Vores projekter i Ecuador er tilgængelige for alle volontører, der er interesseret i at arbejde frivilligt i et udviklingsland; hvad enten du tager et sabbatår, sommerophold, studiepraktik eller en pause fra karrieren.

Vi besøgte øen Santa Cruz og derefter Isabela. Begge to rigtig flotte steder, helt anderledes fra livet på San Cristóbal. På vores tur fik vi snorklet i Los Tuneles, set en masse forskellige dyr, besøgt flotte strande, hang ud med de lokale og så hikede vi vulkanen Sierra Negra.
Carolina, frivillig

Projekter i Ecuador

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for VoksenPlus i Ecuador

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲