You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Costa Rica

Oversigt

Frivilligt arbejde for unge med Natur & Miljø i Costa Rica

Sommer
2 uger
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 15. juli 2018 - Lørdag 28. juli 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018
Sommer
4 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejser for unge i Costa Rica

Vil du gerne lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du får en rejse, der giver indtryk og sætter aftryk for livet? Så tag til Costa Rica, som er et af de mest stabile og udviklede lande i Sydamerika og et spændende land at være ulandsfrivillig i.

Som ung frivillig arbejder du sammen med jævnaldrende på vores Ungdomsprojekt i en af Costa Ricas nationalparker. Under dit ophold vil du få en lang og grundig tur rundt i det store område, således at du får et grundigt indblik i, hvad vores arbejde indebærer, og hvorfor din indsats er så afgørende for stedet.

Arbejdsopgaverne på projektet varierer, men det kan for eksempel være studier af pattedyr i området, dataindsamling om sommerfugle og flagremus, rydning af stier, vedligeholdelse af lejren og genskovningsarbejde.

Bo i junglen med andre unge frivillige

Du indkvarteres sammen med de øvrige frivillige fra hele verden på selve projektet, så glæd dig til at bo og arbejde i den sydamerikanske jungle - det bliver en helt unik oplevelse!

Vores lokale personale bor ligeledes i lejren, så de er altid lige i nærheden, hvis du har brug for støtte og rådgivning.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲