You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Costa Rica

Oversigt
  • Lokation: Heredia, Barra Honda Nationalpark
  • Projekt Længde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier og delte soverum på Natur & Miljøprojektet

Klik her for at vælge projekt

Costa Rica Toppen af en vulkan i Costa Rica

Costa Rica ligger i hjertet af Mellemamerika, og er et kontrastfyldt land med et hav af forskellige landskaber og kulturer. Dets fine række af attraktioner inkluderer vulkaner, tropiske regnskove, storslåede vandfald og smukke hvide sandstrande. Costa Rica er berømt for sine mange nationalparker og imponerende dyreliv: fra krokodiller og aber til hvaler og delfiner.

Costaricanerne - kendt som "Ticos" - er kendt for deres store gæstfrihed. I mere end 50 år har Costa Rica ikke haft en hær og, til forskel fra mange af dets naboer, fred og stabilitet har varet ved. Det er blevet lagt tid og kræfter i at bevare det rige dyreliv og samtidig forbedre levevilkårene.

Selvom Costa Rica er førende inden for økoturisme, lever mange indbyggere stadig under meget basale forhold. Væksten i antallet af turister har ført til et stigende behov for engelskkundskaber blandt costaricanerne.

Projects Abroad i Costa Rica

Frivillig i Costa Rica med lokale børn

Projects Abroad har base i Heredia. Heredia ligger i en grøn dal ikke langt fra hovedstaden San José. Herfra er det oplagt at besøge lokale kaffeplantager, vulkaner og nationalparker. Her er også et velfungerende transportsystem, så du kan nemt kan komme rundt.

Hovedparten af vores projekter ligger i Heredia. På vores Natur & Miljøprojekt i Barra Honda Nationalpark bor vores volontører i en lejr i parken. Her deler du værelse med andre frivillige og der er et fællesområde i lejren hvor du slapper af sammen med de andre på projektet.

Mine kollegaer inviterede mig på eventyr i de omkringliggende parker, på vandreture op ad vulkanerne og til forskellige traditionelle festivaler i byen.
Stine, frivillig

I Heredia bor du hos en lokal værtsfamilie, som vil hjælpe dig med at få en stor oplevelse i deres hjemby. Når du bor hos en lokal værtsfamilie, får du et spændende indblik i det daglige liv i Costa Rica, og du vil føle dig velkommen i familien fra starten. Mange værtsfamilier taler højst et begrænset engelsk, så du vil få rig mulighed for at øve dine spanskkundskaber.

Solnedgang over en strand i Costa Rica

Oplev mere!

Du er relativt tæt på kysten, som byder på flotte strande og gode muligheder for at svømme, surfe, snorkle og dykke både ved Stillehavskysten og på de caribiske kyststrækninger. Det afslappede liv i Costa Rica er smitsomt, og du vil hurtigt indse, at det er svært at tage derfra igen. Vi har altid mange frivillige på vores projekter i Costa Rica og i weekenden er der gode muligheder for at udforske landet.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der er interesseret i at arbejde frivilligt i udviklingslande; hvad enten du tager et sabbatår, praktik i udlandet eller en pause fra karrieren.

Overvejer du frivilligt arbejde i Costa Rica eller et andet sted i Latinamerika opfordrer vi dig til at læse mere om de forskellige muligheder og projekter. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide noget mere specifikt omkring de enkelte projekter er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Projekter i Costa Rica

Juniorprojekter

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲