You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Phnom Penh
  • ROLLE: At observere og arbejde sammen med lokale tandlæger og behandle lokale indbyggere.
  • Projekttype: Hospitaler og klinikker
  • INDKVARTERING: Delelejlighed
  • PRISER: Fra 19.550 kr.
  • ROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • Krav: Mindst 3 års relevante studier

Dette odontoligprojekt i Cambodja foregår i hovedstaden, Phnom Penh, hvor du arbejder på et statshospital eller på en privat tandklinik.

Du skal have gennemført mindst 3 års relevante studier, og projektet er derfor velegnet for studerende som vil i praktik i udlandet eller for frivillige med en professionel baggrund inden for faget.

Uanset hvilket projekt du arbejder på, vil du få god støtte fra din lokale Projects Abroad-koordinator.

Din rolle på projektet

Uanset om du arbejder på statshospitalet eller på den private tandklinik, kan du se frem til at lære nyt om dit fag, idet du vil opleve sygdomme, skader og diagnoser som vi ikke normalt ser i Danmark.

Du vil starte med en observerende rolle, og vi anbefaler at du viser mest muligt initiativ for at du med tiden kan blive involveret i forskellige behandlinger og procedurer sammen med de lokale tandlæger.

Du arbejder altid mandag til fredag, og typisk fra kl. 8 til kl. 12. Flere af dine lokale kollegaer vil tale bedre fransk end engelsk, så har du kendskab til fransk vil det være en fordel.

Du har altid fri i weekenden til at slappe eller ses med de andre frivillige.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲