You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Phnom Penh
  • ROLLE: At observere og assistere lokale læger og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospitaler og outreaches
  • INDKVARTERING: Delelejlighed
  • PRISER: Fra 19.550 kr.
  • ROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • Krav: Mindst 3 års relevante studier

Frivillige på medicinsk outreach i lokalsamfundet

De fleste frivillige og studerende inden for almen medicin i Cambodja arbejder på statshospitalet i Phnom Penh, men det er også muligt at blive frivillig på et børnehospital eller på en international privatklinik.

Du skal have gennemført mindst 1 års studier for at arbejde på statshospitalet, og du skal have gennemført mindst 3 års studier for at arbejde på børnehospitalet og den internationale privatklinik. Du skal ligeledes have mindst 3 års studier for at arbejde på operationsafdelinger og mindst 6 års erfaring for at arbejde på traumeafdelinger eller skadestue.

Dette projekt er derfor velegnet for studerende, som vil af sted i løbet af en pause fra studierne, som er på udkig efter et praktikophold i udlandet eller for professionelle.

Din rolle på projektet

De fleste frivillige og studerende arbejder på statshospitalet i Phnom Penh, som er Cambodjas største og har over 300 ansatte. Hospitalet har en række forskellige afdelinger: anæstesi; øre-næse-hals; obstetrik, pædiatri, radiologi, gynækologi, neurologi, psykoterapi, skadestue (kræver mindst seks års erfaring) eller kirurgi (kræver mindst 3 års erfaring).

Frivillig på medicinsk outreach i lokalsamfundetAfhængigt af længden af dit ophold kan du vælge at bruge uger eller endda måneder i de forskellige afdelinger, men alle afdelinger kræver, at du er der i mindst to uger. Din koordinator på hospitalet vil aftale dine arbejdsopgaver med specialiserede læger inden for de forskellige afdelinger. Vi kan dog ikke garantere, at arbejdet i alle afdelinger er muligt i alle ønskede perioder.

Faciliteterne på hospitalet er basale, og behandling er nogle gange langt fra de standarder, man kan forvente i Vesten. De normale arbejdstider er mandag til fredag fra 8-12.

Ønsker du flere timer på projektet, kan du om eftermiddagen hjælpe til på vores Folkesundhedsprojekt, hvor du tager ud i lokalsamfundet for at lave opsøgende arbejde. Det er en god mulighed for at få mere lavpraktiske arbejdsopgaver.

Mange af lægerne taler fransk frem for engelsk, og det vil derfor være nyttigt at kunne lidt fransk, men der som regel enkelte engelsktalende ansatte eller lægestuderende i hver afdeling, som kan hjælpe dig.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar du vil få. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig og engageret.

Du vil have fri i weekenden, således at du kan rejse rundt og opleve Cambodja sammen med de andre frivillige.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲