You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Khmerprojekt i Cambodja

Oversigt
  • Placering: Phnom Penh og Siem Reap
  • Rolle: At lære om Cambodjas kultur og historie
  • Indkvartering: Delelejligheder
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på Khmer-projektet i Cambodja

Du kan deltage på vores Khmerprojekt i Cambodja og få et indgående kendskab til Khmerkulturen. På dette projekt har du mulighed for både at udforske de mange aspekter af Khmerkulturen fra fortiden og frem til i dag samt at opleve små landlige lokalsamfund i dette fascinerende land.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillig laver traditionel Khmer-keramik

Projektet varer 4 uger. I løbet af de første par uger i Cambodja, besøger du Phnom Penhs store attraktioner, som inkluderer blandt andre Nationalmuseet, Angkor Vat, og ”The Killing Fields”.

Aktiviteterne inkluderer derudover Khmer-sproglektioner, traditionel dans, musiklektioner, dukkemageri og Khmer-madlavningskurser.

At lære lidt af Khmersproget er også en essentiel del af den første tid på projektet.

Du vil også kunne besøge en oversvømmet regnskov, samt en landsby på pæle.

Kommunikationen med din supervisor på Khmerprojektet vil hovedsagligt foregå på engelsk, så det er vigtigt, at du som minimum har et grundlæggende kendskab til engelsk.

Du kan med fordel starte dit frivillige arbejde i Cambodja med 4 uger på Khmerprojektet, og dernæst fortsætte på et af vores øvrige projekter hvor du kan bruge dit kendskab til Khmerkulturen, sproget og områdets historie.

Du bør være opmærksom på, at dette projekt fokuserer mere på kulturudveksling end egentligt frivilligt arbejde.

Khmerprojektet er en virkelig unik mulighed for at se sider af Cambodja, som man ellers ikke ville have set – både på godt og ondt. Det var helt fantastisk at se Cambodjas natur på den måde og samtidig opleve den enorme imødekommenhed og venlige nysgerrighed, som cambodjanerne udviser.
Sarah, frivillig
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲