You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Juniorprojekt indenfor Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Cambodja

Afventer bekræftelse!

  • PLACERING: Phnom Penh
  • PROJEKTYPE: Lokal skole
  • INDKVARTERING: Hotel
  • ALDER: 12-15 år

Angkor Wat i Cambodja

Rejs til Cambodja og arbejd frivilligt med børn på vores Juniorprojekt. Her kan du lære om Cambodjas spændende kultur og traditioner. Du vil udforske Cambodja, lære om kulturen, Khmer-sproget og møde andre frivillige på din egen alder fra andre steder i verden.

Vores Juniorprojekt fokuserer på at lære dig om Cambodjas kultur, og om frivilligt arbejde og den indflydelse det har på lokalsamfund. Som en del af det frivillige arbejde vil du finde på kreative måder at undervise i engelsk på og spille sjove undervisningsrelaterede spil.

Du vil derudover også hjælpe med at bevare naturen ved at samle skrald og lære lokale om vigtigheden af vores natur.

Du vil deltage i en workshop som vil lære dig om Cambodjas historie, skikke og traditioner og du vil lære nogle sætninger på Khmer. Disse sætninger vil hjælpe dig når du besøger lokale markeder, hvor du kan købe flotte souvenirs.

Under din to-ugerstur vil du bo sammen med andre unge på din egen alder. I vil have massere af tid til at lære hinanden at kende igennem filmaftener og måltider.

I weekenden vil du tage en tur til Siem Reap og se det berømte Angkor Wat tempel, shoppe på nattemarkeder og nyde en buffet på den kendte Amazon Angkor restaurant.

Hvad er et Juniorprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲