You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Botswana med Projects Abroad

Oversigt
  • Placering: Wild At Tuli
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Telte

Frivilligt arbejde i Botswana med Projects Abroad Frivilligt arbejde i Botswana med Projects Abroad

Frivilligt arbejde i Botswana med Projects Abroad er perfekt for frivillige som gerne vil i kontakt med naturen. Botswana har en storslået diversitet af planter, f.eks. baobabtræer, og dyr, heraf Big 5: den afrikanske elefant, det sorte næsehorn, den afrikanske bøffel, den afrikanske løve og den afrikanske leopard.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og er helt omgivet af naboerne, Zimbabwe og Sydafrika. Botswana har f.eks. ikke egen kystlinje. Landskabet er domineret af den store Kalahariørken og Okavangudeltaet som er hjemegne for mange forskellige arter.

Befolkningen i Botswana udgøres af grupper med forskellige sprog og kulturer. Mange indbyggere taler engelsk eller det nationale sprog, setswana, men du kan også et væld af andre sprog som sindebele, kgalagadi, afrikaans, m.m.

Frivilligt arbejde i Botswana

Vores projekt i Botswana er et projekt inden for Natur & Miljø, og det primære formål er at beskytte og bevare naturen og dyrelivet i reservatet. En stor del af Botswana udgør nationalparker og reservater netop for at beskytte naturen og dyrelivet.

Vi arbejder i Wild At Tuli-reservatet, som ligger i det østlige Botswana langs grænsen til Sydafrika. Reservatet er en del af Tuli-området, som er stort set ubeboet af mennesker og dermed fungerer som et kæmpe område, hvor dyrelivet kan bevæge sig frit omkring uden hegn og begrænsninger.

Det burde være et himmerige på jord for dyrelivet, men krybskytter, tørke og ørkendannelse udgør store udfordringer for dyrenes sikkerhed. Her er frivillige en stor hjælp, idet der er brug for flere hænder til at aktiviteter som antikrybskytteaktiviteter, miljøundersøgelser, etablering af vandhuller og observation af dyrelivet.

Oplev mere!

Botswana byder på mere end nationalparker og naturreservater, og især maden er værd at prøve af. Ligesom i mange andre afrikanske lande er majsgrød og kød almindelige ingredienser, og her er Botswana ingen undtagelse. Du kan også kaste dig ud i mere udsædvanlige retter, f.eks. mopaneorme!

Kan du ikke få nok af Botswanas storslåede natur, kan du rejse videre efter dit projekt. Du kan besøge verdens største indlandsdelta, Okavangodeltaet, eller du tage på safari i andre reservater. Udnyt stilheden og slap af i en hytte, sov i telt under stjernerne og lad dig betage af himlen over Afrika.

PROJEKTER I BOTSWANA:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲