You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning i Bolivia

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Projekttype: Redningscenter
  • Rolle: At hjælpe med at rehabilitere skadede dyr
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores dyrepasningsprojekt i Bolivia er velegnet for frivillige, som elsker dyr og som vil arbejde for at hjælpe dem tilbage til naturen.

Rehabiliteringscentret ligger omkring 30 minutters kørsel fra Cochabambas centrum. På centret er der hovedsageligt hunde, fugle og skildpadder. Nogle dyr bor fast på centret, men det primære formål er at genudsætte flest muligt dyr til deres naturlige habitat.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for dyrelivet.

Vi samarbejder med et rehabiliteringscenter i Bolivia, og alle frivillige uanset baggrund er velkomne, dog skal du kunne tale en smule spansk for at arbejde på dette projekt, idet det er vigtigt at kunne kommunikere med dine lokale kollegaer.

Du kan derfor supplere med et spanskkursus. Du kan også komme tæt på Bolivias kultur med et sprogkursus i den lokale dialekt, quechua.

Din rolle på projektet

Frivillige arbejder med dyr

Rehabiliteringscentret tager sig af skadede, mishandlede og forladte dyr. Det betyder, at nogle dyr er så skadede, at de ikke kan klare sig på egen hånd i naturen, og derfor bor de fast på centret. Andre dyr rehabiliteres så de igen kan klare sig i naturen.

Du arbejder sammen med det lokale personale, og I tager jer af alle dyrene på centret. Du er således med at til at fodre og vaske dyrene. Du er også med til at lufte og lege med hundene.

Ellers hjælper du med at fodre fugle og skildpadder, rense burene, og andet forefaldende arbejde på centret. Når dyrene kan klare sig selv, er du med til at sætte dem ud i naturen igen.

En gang imellem kan det også være, at du tager med ud i lokalsamfundet for at indfange dyr som er blevet efterladt af deres ejere. Her indtager frivillige en mere observerende rolle.

Det hænder også, at centret arrangerer oplysningskampagner. Her er fokus ofte på at lære og oplyse lokalbefolkningen ved fordelene ved at sterilisere dyrene, så de undgår at få flere dyr at tage sig.

Det vil mindske antallet af forladte dyr. Kampagnerne giver de frivillige god mulighed for at komme ud i lokalsamfundet og møde lokale indbyggere.

Du arbejder mandag til fredag, og du kan selv bestemme om du vil arbejde om morgenen eller om eftermiddagen. Det lokale personale arbejder kl. 8-18, og har et par timers frokostpause.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲