You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Bolivia

Oversigt

Frivilligt arbejde for unge inden for Hesteterapi & Lokalsamfund i Bolivia

Sommer
2 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores ungdomsprojekter er for unge mellem 15 og 18 år.

Elsker du at arbejde med børn og heste, er dette projekt helt perfekt for dig. På dette unikke projekt i Bolivia får handicappede børn hjælp igennem hesteterapi, som er en slags fysioterapi på hesteryg.

Kvindelig Projects Abroad frivillig med barn i BoliviaSammen med gruppen af frivillige arbejder du på Tunari Equestrian Centre. Her deltager omkring 60 børn i hesteterapi, og omkring 100 børn går til ridning. 

Styrk handicappede børns færdigheder

I vil hjælpe børnene med at forbedre og styrke deres motoriske og kognitive evner, som vil fremskynde deres genoptræning.

Du vil hjælpe til med forskellige opgaver på centret, lige fra hesteterapi og aktiviteter for børnene til at ride hestene og holde dem i form. Du vil også hjælpe til med at forbedre og vedligeholde faciliteterne på centret.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie eller på et hostel i Cochabamba. Vores lokale personale er altid med dig, og de står klar til at hjælpe under hele forløbet.

Vores lokale personale arrangerer også sociale og kulturelle aktiviteter i fritiden, så du og dine nye venner fra hele verden når at opleve mest muligt under jeres ophold som unge ulandsfrivillige. I weekenden kan I f.eks. tage til Lake Titicaca, Sun Island eller Tiwanakuruinerne.

Glæd dig til at opleve fascinerende Bolivia!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲