You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Fodbold i Bolivia

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Aldersgruppe: 4-20 år
  • Antal: 30
  • Rolle: At træne børn og unge i fodbold og hjælpe til i udsatte lokalsamfund
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du passioneret fodboldspiller eller træner, og nyder du at arbejde med børn og unge, er vores fodboldprojekt bestemt noget for dig. På vores fodboldprojekt i Bolivia kombinerer du sport og humanitært arbejde. Du får dermed et dybere indblik i Bolivias lokalsamfund ved både at træne børn og unge i fodbold og ved at arbejde med fattige lokale i området.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Fodbold er nationalsporten i Bolivia, og sammen med resten af Sydamerika tager bolivianerne fodbold dybt seriøst. Vi samarbejder med Real Cochabamba Fodboldakademi, som har arrangeret sportsaktiviteter for børn siden 2002. Der er omkring 500 spillere på skolen, og antallet fordobles om sommeren.

Frivillige arbejder sammen med Edy Zubieta, som er koordinator på skolen. Edy er tidligere professionel fodboldspiller og har nu dedikeret sin tid til at hjælpe unge fodboldspillere.

Projektet kombinerer arbejdet på træningsbanen med socialt arbejde og sigter mod at hjælpe underprivilegerede familier med at afhjælpe ernæringsmæssige problemer og tilbyde dem medicinsk assistance. Projektet tilbyder også stipendier til de fattigste af børnene fra familier, som ikke har mulighed for at betale skoleudgifterne.

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus. Du kan også komme tæt på Bolivias kultur med et sprogkursus i den lokale dialekt, quechua.

Din rolle på projektet

Frivillig træner lokale drenge i fodbold

Fodboldskolen har omkring 300 elever i alderen 7-17 år. Vi vil sammen aftale, hvilken aldersgruppe du gerne vil arbejde med. Taler du godt spansk kan du i høj grad selv tilrettelægge træningssessioner og blive involveret i mange aspekter af fodboldtræning.

I løbet af skoleåret starter fodboldtræningen kl. 15, og den sidste træning slutter omkring kl. 19. Træningen starter sædvanligvis med opvarmning og tekniske øvelser inden man går i gang med forskellige spil.

Når der er skoleferie, er der fodboldtræning både om formiddagen og om eftermiddagen.

Frivillige bliver også bedt om at deltage i andre aktiviteter, såsom at hjælpe de omkring 30 fattige familier der bor på skolens område.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲