You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Bolivia

Ankomst til destinationen

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Vi anbefaler at du flyver til Cochabamba. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Vi vil herefter typisk køre dig til vores lokale kontor, hvor du bliver introduceret for vores lokale medarbejdere og du får introduktionstur rundt i nærområdet.

Dernæst kører vi hen til din værtsfamilie, hvor du får mulighed for at pakke ud og slappe lidt af.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

På din introduktionstur får du en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Så er du klar til at starte på arbejde.

De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Det er en god idé at kunne tale lidt spanske gloser inden du rejser til Bolivia. Det er ikke et krav for at arbejde på projekterne, men det er klart en fordel. Det åbner nogle døre for dig hos lokalbefolkningen, og det vil lette kommunikationen på projektet.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲