You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Odontologi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Sundhedsklinikker
  • Krav: Du skal være odontologistuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Bolivia kan du på et praktikophold inden for odontologi arbejde sammen med en lokal tandlæge på en offentlig sundhedsklinik. Her kan lokale borgere få gratis tandbehandling.

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Du skal kunne tale noget spansk for at deltage på dette praktikophold. Du kan eventuelt overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus.

Din rolle som praktikant

På klinikken vil du møde en masse forskellige patienter, og dermed opleve en lang række forskellige diagnoser, behandlinger og procedurer.

Frivillig på projekt inden for odontologi i Bolivia

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder mandag til fredag fra kl. 8 til 12 eller fra kl 14 til kl. 18. Du er også meget velkommen til at arbejde hele dagen, hvis du foretrækker dette. Du har dog altid fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

 

 

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲