You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Hundeterapi i Bolivia

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: At arbejde sammen med specialtrænede hunde og yde terapi til handicappede børn og unge
  • Projekttype: Hundetræningscenter
  • Krav Du skal kunne tale mindst et basalt spansk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

På dette projekt arbejder du som frivillig sammen med lokalt personale og trænede hunde for at give terapi til børn med forskellige handicap.

Netop på grund af projektets særlige karakter skal du helst have erfaring i at arbejde med hunde eller handicappede børn.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Projects Abroad samarbejder med et hundetræningscenter i Cochabamba. Centeret specialiserer sig ved træne hunde til at være årvågne, adlydende og til ikke at være aggressive. Centeret har en afdeling som fokuserer på at bruge hunde i sociale aspekter, og her kommer hundeterapi til handicappede børn ind i billedet.

Hundene er udvalgte og trænede til at arbejde med børn som har varige fysiske og psykiske handicap. Det er blevet bevist at regelmæssig kontakt med dyr kan øge børnenes bevægelighed og mobilitet imens de samtidigt stimuleres og støttes. Det er uddannet personale som arbejder med hundene og børnene, og de bruger en række særlige øvelser og teknikker.

Din rolle på projektet

Frivillig på hundeterapi-projektet i Bolivia

Som frivillig arbejder du side om side med det lokale personale. Hvis du har lyst, er det muligt at undervise det lokale personale i engelsk.

Om formiddagen tager I sammen ud med hundene for at besøge forskellige centre for handicappede børn. Du vil se en række forskellige tilfælde og du vil opnå en stor forståelse for hvordan denne type terapi kan have en positiv effekt på børnene.

Du vil have forskellige opgaver fra dag til dag. Hvert barn er forskelligt så terapien og øvelserne vil ligeledes variere. Hver behandlingsplan er nøje tilrettelagt efter barnets behov.

Om eftermiddagen arbejder du på selve hundetræningscenteret. Frivillige hjælper også med den daglige pasning af hundene, fordring og rengøring af bure. Har du erfaring i at træne hunde til at adlyde og agility kan du være med til at træne hundene på centeret.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at give uformel engelskundervisning til de lokale medarbejdere på centret.

Under dit projektforløb har du både en koordinator fra det lokale Projects Abroad personale samt en koordinator på selve centeret og I vil sammen sørge for at både du og projektet får et godt udbytte.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲