You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Belize

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Belize

  • Placering: San Pedro
  • Projekttype: Børnehaver og fritidshjem
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Frivilligt arbejde med børn i Belize

Hjælp og giv støtte til udsatte børn ved at tage med på vores ungdomsprojekt inden for Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Belize.

Mange børnehaver og fritidshjem i Belize er underbemandede og har meget få ressourcer at gøre godt med. Med dit frivillige arbejde for unge på dette projekt giver du nogle børn den opmærksom og støtte, de har brug for og ret til. Hvad enten du hjælper børnene med at lære at læse, arrangerer aktive spil og lege eller lærer dem et nyt spil, vil din tid og opmærksomhed have stor betydning. Alle idéer til aktiviteter med børnene er velkomne.

Frivilligt arbejde med en gruppe frivillige

Herudover vil du som ungdomsfrivillig deltage i det daglige arbejde, som f.eks. at vaske op og gøre rent, hvilket giver det lokale personale en smule frihed til at fokusere på de børn, der har mest brug for støtte. 

Du vil også blive involveret i arbejde frivilligt i lokalsamfundet, hvor du sammen med din gruppe af jævnaldrende vil forbedre skolens eller børnehavens bygninger. Dette kan være i form af malearbejde eller fælles rengøringsdage i lokalsamfundet. Dette er en god måde at give noget til lokalsamfundet, som det vil have glæde af længe efter, du er rejst tilbage til Danmark.

Bo med andre unge frivillige

Som frivillig vil du komme til at bo hos en lokal værtsfamilie og sammen med dine medfrivillige have mulighed for at fordybe dig i det nære samfund og komme helt tæt på den særlige kultur. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt, så der er altid hjælp at hente, hvis du får brug for det.

Vores lokale personale vil stå for at arrangere fælles sociale aktiviteter om aftenerne og udflugter i weekenderne, så du får mulighed for at udforske smukke Belize sammen med dine nye venner fra hele verden.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲