You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Belize

Ankomst til destinationen

Lufthavne: Belize City Airport (BZE), San Pedro Airport (SPR), Placencia Airport (PLJ).

Ved ankomst til Belize City skal du igennem immigrationskranken hvor du får et ankomststempel, og så går du videre for at hente din bagage.
Alle frivillige skal hente bagage inden de skal videre, uanset om du skal med fly eller taxa.

Skal du arbejde på vores Natur & Miljøprojekt, skal du videre med et indenrigsfly til Placencia )PLJ), og det tager omkring 45 min. Du kan også vælge at tage en taxi, og det vil tage omkring 4 timer. Din volunteer advisor vil give dig mere information om dette inden afrejse.

Alle andre frivillige skal videre til San Pedro på Ambergris Caye, og det tager 15-20 min med indenrigsfly.

Når du ankommer til San Pedro eller Placencia vil du blive mødt af en medarbejder fra Projects Abroad, som står med skilt hvor der står Projects Abroad på. I San Pedro tager vi dig enten med ud at spise eller direkte hjem til din værtsfamilie – det er op til dig.

I Placencia bestemmer du om du vil have lidt at spise eller om du vil direkte til din bopæl og møde de andre frivillige på projektet.

Uanset hvor du bor, vil vores lokale personale forklare dig om mad og bolig og hvordan de næste par dage kommer til at forløbe. Du får en introduktionsmappe med vigtig information og forskellige nødnumre. Herefter er du velkommen til at slappe, pakke ud og ellers komme godt på plads i dine nye omgivelser.

Introduktion til Belize

Alt afhængigt af hvornår du ankommer til San Pedro eller Placencia, vil du få en introduktion til dit nye nærområde samme dag eller den første hverdag efter din ankomst.

Til din introduktion henter vi dig på din bopæl og vider du rundt i området. Din koordinator vil vise dig forskellige vartegn og faciliteter som posthuse, banker, internetcaféer og vekselkontorer.

Du vil få mulighed for at købe et lokal simkort eller telefon. Du vil også have mulighed for at møde andre frivillige.

Under din introduktion vil vi lære dig hvordan du kommer fra din bopæl til dit projekt og hjem igen. Hvis det er i gåafstand, vil vi vise dig ruten. Er det for langt at gå, vil vi vise hvilken transport du skal bruge, f.eks. cykler. Alle transportudgifter til og fra arbejde dækkes af Projects Abroad.

Vi vil også gennemgå håndbogen og de forskellige sikkerhedsforanstaltninger med dig.

Ankommer du i en weekend, vil din introduktion foregå om mandagen, fordi alle banker og posthuse alligevel lørdag eftermiddag og om søndagen.

Du har fri i weekenden, og der er masser at ting at give sig til i fritiden. Alt afhængigt af tid og økonomi har Belize masser at byde på! Du kan f.eks. udforske junglen, tage på cavetubing i de mange grotter eller tage et smut på stranden. Belize har også masser af gode muligheder for snorkling og dykning, og der er rigeligt at give sig til både over og under havoverfladen.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲