You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Belize

Oversigt
  • Lokation: San Pedro og Placencia
  • Projekt Længde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier i San Pedro og delte lejligheder i Placencia

Klik her for at vælge projekt

Belize Map Der er smukt på under og over vandet i Belize

Belize er en tidligere britisk koloni og har derfor et væld af forskellige kulturer, sprog og etniske grupper. Engelsk er det officielle sprog, så du vil som frivillig finde det relativt nemt at kommunikere med lokalbefolkningen.

Et ophold som frivillig med Projects Abroad i Belize giver alle interesserede mulighed for at give noget tilbage til udsatte lokalsamfund i dette smukke land i Centralamerika. Om du er i gang med et sabbatår, skal i praktik, på orlov eller pension vil din tid med frivilligt arbejde i Belize give dig utrolige oplevelser og brugbare erfaringer videre i livet.

Udover at være et smukt land, der har oplevet en voksende interesse fra rejsende de sidste par år, har Belize stadig sine udfordringer, idet en stor del af befolkningen har brug for støtte og hjælp. Det kan du som frivillig hjælpe med ved blandt andet at arbejde som frivillig underviser på lokale skoler, arbejde med børns udvikling på dagscentre og i børnehaver og sørge for sundhedspleje i fattige områder i Belize.

Projects Abroad i Belize

Vores projekter og praktikophold foregår i San Pedro, som er en lille by på øen, Ambergris Caye, samt Placencia, som er en halvø mellem en lagune og det caribiske hav. Vores projekter inden for humanitært arbejde, undervisning og folkesundhed foregår i San Pedro, og vores Natur & Miljøprojekt foregår i Placencia.

Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie, der åbner deres hjem op for dig og dermed får du mulighed for at blive en del af lokalsamfundet. Det er en fantastisk måde at lære om kulturen, sproget og alt andet, der er værd at vide om Belize på.

Mere end frivilligt arbejde

Lokalbefolkingen holder fest i Belize

Når du som frivillig både bor og arbejder i Belize, har du rigeligt med muligheder for at udforske det smukke land i weekender og efter arbejdstid. Belize er hjem til et utroligt varieret økosystem og lokker med flere naturlige vidundere blandt andet det næstestørste rev i verden og det største system af huler i Centralamerika. Landet har også en rig historie og der findes næsten 1000 ruiner fra Maya-tiden.

Som frivillig har du også rigeligt med aktiviteter at vælge i mellem og mere end 250 forskellige Cayes (øer) at udforske. Havet er roligt og varmt og ideelt til bådture, dykning og snorkling.

Derudover er der på land utallige floder, der indbyder til både rafting og kajak-roning, samt flere tusind forskellige plantearter og hundredvis af dyrearter som f.eks. jaguarer, bæltedyr, aber og meget mere.

Projekter i Belize

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲