You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Asien

Frivilligt arbejde i Asien

Som frivillig i Asien med Projects Abroad har du mulighed for at opleve kulturer, lokalbefolkninger og landskaber af en intens og varieret karakter.

Den orientalske kultur påvirkes af Vesten i større eller mindre omfang, men er altid lige fascinerende.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Bliv frivillig i Asien

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Asien

Vi arbejder i flere lande spredt ud over det asiatiske kontinent: Cambodja, Filippinerne, KinaMongoliet, MyanmarNepal, Sri Lanka, Thailand, Vietnam. Derudover arbejder vi i stillehavsperlerne Fiji og Samoa

Du kan arbejde på forskellige projekter fra at undervise børn i engelsk til humanitære projekter i centre for handicappede; fra praktikophold inden for business til journalistik; fra beskyttelse af det maritime miljø til den daglige gang på et hospital eller en klinik.

Blandt de mange projekter kan ud vælge netop den/dem ud, der interesserer dig mest og hvor du føler du bedst kan gøre en indsats.

Oplev mere som frivillig i Asien

Bliv frivillig i Asien

Da du har fri i alle weekender, vil du her have mulighed for at udforske det land du befinder dig i – og/eller de omkringliggende lande.

Fra den store Gobiørken i Mongoliet til de bjergtagende Himalaya i Nepal; fra den Himmelske Fredsplads i Beijing til hindutempler i Indien - for blot at nævne få attraktioner. Risikoen for at kede sig skulle med andre ord være minimal!

At deltage i frivilligt arbejde i Asien er en mulighed for at tilbyde et værdifuldt bidrag og på samme tid til at udvikle sig i både fagligt og personligt.

Mens din indsats og dine færdigheder er værdsat, vil du hurtigt indse den enorme rigdom, som du vil modtage til gengæld. Du vil være gæst i en lokal familie, du vil bo og arbejde i et asiatisk land, og du vil udveksle livssyn og perspektiver med lokale samtidig med du får nye venner og tilegner dig nye færdigheder.

Du vil med andre ord føle intensiteten af en oplevelse, der vil ændre dit liv.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲