You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cordoba
  • Projekttype: Skoler, universiteter og sproginstitutter
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Krav: Du skal kunne tale mindst et basalt spansk
  • Aldersgruppe: 6 år til voksne
  • Antal: 20-35 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde på vores undervisningsprojekter i Argentina foregår hovedsagligt i byen Cordoba, som er den 2. største by i Argentina.

Du kan også undervise på skoler i områder omkring Cordoba, såsom Ria Ceballos og La Calera. Vi samarbejder med offentlige skoler, private skoler, universiteter og sproginstitutter.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Du kan styrke dine spanskkundskaber på et spanskkursus, hvor du får skræddersyet privatundervisning af en lokal sproglærer.

Din rolle på projektet

Frivillig underviser børn på projekt i Argentina

Det er i høj grad dine spanskkundskaber som afgør, hvilken skole du kan arbejde på.

Har du gode spanskkundskaber, kan du arbejde med undervisning på offentlige skoler.

Du arbejder som hjælpelærer for en lokal lærer, og fokus er på at forbedre elevernes samtaleengelsk.

Har du ingen spanskkundskaber, vil du hovedsaglige arbejde på en privatskole for velstillede børn. Dette projekt er mere velegnet som praktikophold eller for frivillige, som fokuserer mere på kulturudveksling end egentligt frivilligt arbejde.

På privatskolen kan du undervise i tysk, hvis du har lyst og kvalifikationer til det. Ligesom på de offentlige skoler arbejder du som undervisningsassistent for en lokal lærer.

Uanset hvor du arbejder, er din rolle at hjælpe til med undervisningen, komme med idéer og ellers yde støtte til lærer og elever, så de får mere ud af undervisningen.

Vi afholder regelmæssige workshops for alle frivillige på undervisningsprojekter. Her kan du og andre frivillige mødes og diskutere forskellige problemstillinger og udveksle idéer, ligesom I kan få gode råd af jeres vejleder.

Skolerne i Argentina afholder deres længste ferie fra starten af december til slutningen af februar, og har en kortere ferie i juli. Her arrangerer vi i stedet ferieskole for børnene, som du og andre frivillige står for.

Det var været en øjenåbnede oplevelse at se hvordan klassen arbejder. Vi har observeret hvordan læreren håndterer eleverne og hvordan undervisningen fungerer med kun få tilgængelige ressourcer. Vi vil helt sikkert sætte mere pris på vores undervisningsressourcer i Danmark.
Sara og Thomas, frivillig

 

Argentina Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲