You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Argentina

Oversigt
  • Placering: Cordoba
  • Aldersgruppe: 5-18 år
  • Antal: 30-35
  • Rolle: At undervise børn i forskellige sportsgrene
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som frivillig på vores sportsprojekt i Argentina kan du hjælpe med at forbedre talentfulde unge til at blive fremtidige stjerner. Sport er meget populært i Argentina, men på grund af manglende ressourcer er mulighederne begrænsede for mange af landets børn og unge.

Frivillig på sportsprojekt i Argentina

Vi samarbejder med lokale sportsinitiativer som arrangerer gratis fodbold- og hockeytræning for børn fra fattige familier. Det er en stor fordel, at du taler mindst et basalt spansk. Hvis du ikke taler spansk, anbefaler vi, at du supplerer dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Det er en stor fordel, at du taler mindst et basalt spansk. Hvis du ikke taler spansk, anbefaler vi, at du supplerer dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Sammen med lokale trænere træner du børn og unge i fodbold, rugby, basketball og hockey. Hver sportsgren trænes flere timer om ugen, så du vil arbejde med flere områder inden de forskellige kategorier, og du vil træne en begejstret flok børn og unge hver uge.

Du skal forvente at træne børn og unge i alderen 5-18 år, og typisk i grupper på op til 30 spillere.

Det er også muligt at træne en gruppe af 10-15 unge drenge, som vi også arbejder med på vores menneskerettighedsprojekt.

Alt er nyt, hvorfor der er så meget at opleve. Denne tankegang gjorde at jeg snakkede med tilfældige mennesker på gaden (på trods af at jeg ikke rigtigt talte spansk), jeg prøvede en masse ny mad, jeg dansede tango (mere eller mindre), jeg så en del fodboldkampe, jeg mediterede i Santa Fe, ja… jeg gjorde en masse ting, der var skøre, udfordrende, sjove etc., som jeg i dag kan se tilbage på med et smil.
Mie, frivillig

Du underviser i sport 3 timer om dagen, og så bruger du et par timer om dagen på at forberede den næste undervisning. Du kan træne spilforståelse, taktik, teknik, og meget mere alt efter niveau og behov.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden.

Uanset dine evner kan du med entusiasme og energi dedikere din tid til at undervise børn og unge i sport, og dermed få et smil frem på deres læber i en ellers hård hverdag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲