You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Argentina

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Cordoba. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Vi vil herefter typisk køre dig til vores lokale kontor som ligger cirka 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Her bliver du introduceret for vores lokale medarbejdere.

Dernæst kører vi hen til din værtsfamilie med det samme, hvor du får mulighed for at pakke ud og slappe lidt af. Det er meget almindeligt at familien byder dig velkommen med et stort måltid, så alle får mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

De fleste værtsfamilier bor i og omkring Cordoba, men nogle familier bor i de mindre byer, Unquillo, Villa Allende og Rio Ceballos. Mange argentinere som bor i Buenos Aires kommer dertil for at holde ferie, og det er et af de mere naturskønne områder i Argentina.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og giver dig en introduktionstur i nærområdet, hvor du får en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Så er du klar til at starte på arbejde.

De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Det er en god idé at kunne tale lidt spanske gloser inden du rejser til Argentina. Det er ikke et krav for at arbejde på projekterne, men det er klart en fordel. Det åbner nogle døre for dig hos lokalbefolkningen, og det vil lette kommunikationen på projektet.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲