You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Odontologi i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cordoba
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Hospital
  • Krav: Du skal være odontologistuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du i gang med at uddanne dig til tandlæge, tandplejer eller lignende kan du tage et lærerigt praktikophold med Projects Abroad i Argentina.

Vi samarbejder med hospitaler i Cordoba, hvor du kan arbejde sammen med lokale tandlæger på odontologiafdelinger.

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Din rolle som praktikant

Frivillige og lokal tandlæge i Argentina

Dit praktiksted vil være Villa Allende Hospital, som er et af de største offentlige hospitaler i området, og som behandler patienter fra de omkringliggende regioner. Hospitalet ser lidt slidt ud, men standarder og faciliteter er generelt gode.

Du vil arbejde sammen med lokale, kvalificerede tandlæger og observere forskellige diagnoser, behandlinger og procedurer. Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Du skal ikke forvente at engelsk er udbredt, så derfor skal du selv kunne tale spansk på mindst et middelgodt niveau for at kunne deltage på dette praktikophold i Argentina. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et spanskkursus.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

 

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲