You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cordoba
  • ROLLE: At arbejde sammen med lokale tandlæger på et hospital
  • Projekttype: Hospital, outreaches
  • KRAV: Spansk på middelniveau
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 15.650 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • StartDATO: Fleksibel

Du kan arbejde sammen med en lokal tandlæge på Hospital Pediatrico del Ninos Jesus en god mulighed. Det er et offentligt universitetshospital i Cordoba

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Argentina.

Er du allerede uddannet tandlæge, tandplejer eller lignende, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Din rolle på projektet

Frivillige og lokal tandlæge i Argentina

Du vil lære faget af de lokale tandlæger, som har stor erfaring indenfor alle områder af tandlægefaget. Hospitalet tilbyder tandpleje til børn fra de omkringliggende egne.

Frivillige vil lære igennem observation og dialog. Det er altid de lokale tandlæger som afgør om, og i så fald hvilke opgaver du skal have, og frivillige uden uddannelse eller erfaring vil altid observere.

Vi opfordrer alle frivillige og studerende til at vise initiativ og interesse for alle arbejdsopgaver. Det viser, at du er villig til at hjælpe og yde en indsats, og det gør positivt indtryk på det lokale personale.

Vi afholder regelmæssigt workshops og outreaches, hvor du sammen med lokalt personale og andre frivillige besøger lokale skoler og centre for at lave oplysningsarbejde om for eksempel hygiejne, tandbørstning og forebyggelse.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲